*Καλό Καλοκαίρι*...

Translate

Συνολικές προβολές

Κομποσκοίνι ή Κομβοσχοίνι

Κομποσκοίνι ή Κομβοσχοίνι
Κομποσκοίνι ή Κομβοσχοίνι ονομάζεται ένα σχοινί από, συνήθως, μαύρο μάλλινο ή μεταξένιο νήμα πλεγμένο σε κόμπους. Πρόκειται για ένα βοήθημα προσευχής για μοναχούς, κληρικούς αλλά και λαϊκούς της Ορθόδοξης Χριστιανικής θρησκείας.

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

ΝΤΟΚΙΜΑΤΕΡ Γνώρισε στο παιδί σου τον Χριστό!!!

ΝΤΟΚΙΜΑΤΕΡ Γνώρισε στο παιδί σου τον Χρίστο!!! με ένα ΒΙΝΤΕΟ παιδικό γνώρισε του την ζωή του Χρίστου  Φίλοι μου  δυστυχώς η τηλεόραση δεν βάζει Θεολογικα διδάγματα θα προσπαθησουμε να βάλουμε κάποια βίντεο ώστε τα παιδιά να μάθουν την ζωή του Χριστού .Φίλοι μου Γονείς μην το βαρεθείτε το παιδί σας έχει ανάγκη να μάθει  το τι γιορτάζουμε ώστε να μην θεωρεί διακοπές την κάθε μεγάλη γιορτή διδαξετο εσύ!!! Κανε το παιδί σου να αγαπήσει το λόγο του θεού και να τον κάνει τρόπο ζωής του υπάρχουν οι παραβολές του Χριστού  έχει πολλά παραδείγματα που πρέπει να καταλάβει ώστε να βγει ένας καλός χριστιανός και άνθρωπος στην κοινωνία
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΙΘΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Γράφει ο Αλέξανδρος Μπαξεβάνης
fb google

Δημοφιλείς αναρτήσεις

“Μητροπόλεις”

“Μητροπόλεις”
Στην ενότητα “Μητροπόλεις” μπορείτε να ενημερωθείτε για την διοικητική δομή και την οργάνωση της εκκλησιαστικής ζωής, ανά Ιερά Μητρόπολη, για τα μοναστικά κέντρα, την τοπική αγιολογία και το κοινωνικό έργο. Για πρακτικούς λόγους έχουν συμπεριληφθεί εκτός των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και οι Μητροπόλεις της ημιαυτονόμου Εκκλησίας της Κρήτης, καθώς και οι υπαγόμενες απευθείας στη διοίκηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Μητροπόλεις της Δωδεκανήσου. Για καθεμία από τις Μητροπόλεις δημοσιεύουμε τις διευθύνσεις επικοινωνίας, τα τηλέφωνα και τους διαδικτυακούς τόπους, όπου υπάρχουν. Σε πολλές από τις Μητροπόλεις, στο Αρχείο Ειδήσεων, μπορείτε, τέλος, να πληροφορηθείτε για σημαντικά δρώμενα και τη ζωή της τοπικής Εκκλησίας.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ
CLIK ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ