*Καλό Καλοκαίρι*...

Translate

Συνολικές προβολές

Κομποσκοίνι ή Κομβοσχοίνι

Κομποσκοίνι ή Κομβοσχοίνι
Κομποσκοίνι ή Κομβοσχοίνι ονομάζεται ένα σχοινί από, συνήθως, μαύρο μάλλινο ή μεταξένιο νήμα πλεγμένο σε κόμπους. Πρόκειται για ένα βοήθημα προσευχής για μοναχούς, κληρικούς αλλά και λαϊκούς της Ορθόδοξης Χριστιανικής θρησκείας.

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Αυτός ο υπερκόσμιος διάλογος

Η Προσευχή! Αυτός ο υπερκόσμιος διάλογος! Αλήθεια! Δεν είναι υπέροχο να ξέρεις πως έχεις το δικαίωμα στην οποιαδήποτε στιγμή να απευθύνεις πόθους, σκέψεις, αιτήματα, χαρές, αδυναμίες, πίκρες, ανάγκες, προβλήματα, όνειρα, σε Κάποιον που σε προσέχει; Σε Κάποιον που σ' αγαπά; Να ξέρεις πώς μπορείς να ξανοίγεις τον πιο βαθύ εαυτό σου,τής καρδιάς σου τα μύχια,να ξαλαφρώνεις,να ανακουφίζεσαι για να έχεις το κουράγιο μετά απο την μοναδική Συνάντηση να ξαναρχίζεις,έστω και αν κατέστρεψες μια καλή αρχή, να μπορείς να σηκώνεσαι, έστω και από μια πτώση!


Γράφει η Μαίρη Βογιατζή

fb google

Δημοφιλείς αναρτήσεις

“Μητροπόλεις”

“Μητροπόλεις”
Στην ενότητα “Μητροπόλεις” μπορείτε να ενημερωθείτε για την διοικητική δομή και την οργάνωση της εκκλησιαστικής ζωής, ανά Ιερά Μητρόπολη, για τα μοναστικά κέντρα, την τοπική αγιολογία και το κοινωνικό έργο. Για πρακτικούς λόγους έχουν συμπεριληφθεί εκτός των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και οι Μητροπόλεις της ημιαυτονόμου Εκκλησίας της Κρήτης, καθώς και οι υπαγόμενες απευθείας στη διοίκηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Μητροπόλεις της Δωδεκανήσου. Για καθεμία από τις Μητροπόλεις δημοσιεύουμε τις διευθύνσεις επικοινωνίας, τα τηλέφωνα και τους διαδικτυακούς τόπους, όπου υπάρχουν. Σε πολλές από τις Μητροπόλεις, στο Αρχείο Ειδήσεων, μπορείτε, τέλος, να πληροφορηθείτε για σημαντικά δρώμενα και τη ζωή της τοπικής Εκκλησίας.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ
CLIK ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ