*Καλό Καλοκαίρι*...

Translate

Συνολικές προβολές

Κομποσκοίνι ή Κομβοσχοίνι

Κομποσκοίνι ή Κομβοσχοίνι
Κομποσκοίνι ή Κομβοσχοίνι ονομάζεται ένα σχοινί από, συνήθως, μαύρο μάλλινο ή μεταξένιο νήμα πλεγμένο σε κόμπους. Πρόκειται για ένα βοήθημα προσευχής για μοναχούς, κληρικούς αλλά και λαϊκούς της Ορθόδοξης Χριστιανικής θρησκείας.

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Η σελίδα kampanokrousia.blogspot.gr ευχαριστεί

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 50265 ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ
Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ
 ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΡΙΣΗ
Η σελίδα kampanokrousia.blogspot.gr ευχαριστεί όλους τους αναγνώστες της για την προτίμησή τους στον ιστότοπό μας. Κάτι που αποδεικνύεται από τη συνεχώς ανοδική πορεία που παρουσιάζει η επισκεψιμότητα του blog μας. Δείτε  το σκιαγράφημα αριστερά  που είναι αδιάψευστος μάρτυρας της διαρκώς αυξανόμενης επισκεψιμότητας-αναγνωσιμότητας η σελίδα μας ξεκίνησε το ταξίδι της από της 12 Δεκεμβρίου 2016 όπου αναρτήσαμε το πρώτο άρθρο μας και ταξιδεύει ειρηνικά και γαλήνια μέχρι σήμερα ώστε να διάδοση πνευματικά άρθρα από αξιόλογους αρθρογράφους από θεολόγους από σελίδες επίσημες απο μητροπόλεις αλλά και από ανθρώπους που ζουν για να διαδίδουν όμορφα την Ορθόδοξη πίστη τους.

Ευχαριστούμε επισεις τους διαχειριστές των ορθόδοξων ομάδων στο facebook που μας έδωσαν την άδεια  να αναρτούμε τις ανάρτησης μας και μας δίνουν την ευκαιρία ώστε να γίνουμε γνωστοί και να δια-δώσουμε  τον λόγο του θεού.  


* σσ Να αναφέρουμε επισεις οτι η παρόν ανάρτηση δεν αποτελεί ως ανταγωνισμό η σελίδα μας δεν είναι ανταγωνιστική!!! αλλά θέλαμε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσουμε όλους 

Mε εκτίμηση και σεβασμό
O διαχειριστής kampanokrousia
  A.M

fb google

Δημοφιλείς αναρτήσεις

“Μητροπόλεις”

“Μητροπόλεις”
Στην ενότητα “Μητροπόλεις” μπορείτε να ενημερωθείτε για την διοικητική δομή και την οργάνωση της εκκλησιαστικής ζωής, ανά Ιερά Μητρόπολη, για τα μοναστικά κέντρα, την τοπική αγιολογία και το κοινωνικό έργο. Για πρακτικούς λόγους έχουν συμπεριληφθεί εκτός των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και οι Μητροπόλεις της ημιαυτονόμου Εκκλησίας της Κρήτης, καθώς και οι υπαγόμενες απευθείας στη διοίκηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Μητροπόλεις της Δωδεκανήσου. Για καθεμία από τις Μητροπόλεις δημοσιεύουμε τις διευθύνσεις επικοινωνίας, τα τηλέφωνα και τους διαδικτυακούς τόπους, όπου υπάρχουν. Σε πολλές από τις Μητροπόλεις, στο Αρχείο Ειδήσεων, μπορείτε, τέλος, να πληροφορηθείτε για σημαντικά δρώμενα και τη ζωή της τοπικής Εκκλησίας.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ
CLIK ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ